I dag står jeg med det ene ben i Danmark og det andet ben i Kina. Om under 24 timer rejser jeg på mit livs største rejse. Et halvt år i kæmpe landet Kina, det bliver jo vanvittigt.

Jeg har med blod, sved og tårer pakket min kuffert som ikke nok med kun må veje 23 kilo, men skal pakkes til 3 årstider. Det er jo ikke så godt, især for en kvinde som mig der ejer lidt for mange sko, som jeg gerne vil have med. Info: jeg har kun tage 2 par med...... satser på at købe nogle nye i Kina :-)
Jeg glæder mig utrolig meget til at komme afsted, men ved at jeg kommer til at savne min familie og mine venner. Tanken om jeg ikke skal se dem i et halvt år er ikke sjovt, MEN til gengæld kommer min tid i Kina til at gå så hurtigt at når vi har blinket med øjnene er jeg hjemme igen.
Jeg ser frem til at lære den kinesiske kultur at kende og glæder mig rigtig meget til at komme ud på min nye arbejdsplads/praktikplads, hvor jeg skal møde alle de nye mennesker som skal blive en del af min hverdag. 
Vi rejser 4 piger sammen fra Danmark - Mette og Sarah, som er uddannet pædagoger (heldigt for os) og Malene, min rejse partner, som jeg går på seminaret med. Vi skal alle 4 bo sammen i en lejlighed i Tianjin, tæt på den skole vi skal arbejde på. Jeg glæder mig meget til at starte mit eventyr, 

Farvel til Danmark og hej til Kina - jeg vil prøve at skrive på min blog så ofte som muligt, men mange internet sider er ulovlige i Kina (bl.a. facebook, google og youtube) så håber ikke at det bliver et problem for mig at komme ind på min blog.