Dette bliver mit sidste indlæg. Jeg er rejst hjem til Danmark fordi jeg har været syg i en lang periode i Kina. Jeg ved ikke helt hvad jeg fejler, men intet livstruende. 
Det startede med at jeg kastede en del op i det par dage, så fik jeg det lidt bedre, men så gik der ikke mange dage så fik jeg det meget dårligt. Efter fire dage i sengen tog jeg på hospitalet hvor lægen tog en masse prøver. Jeg ente i en hospitals seng fordi jeg var dehydreret, så efter mange time blev jeg sendt hjem. Lægen sagde jeg havde gastro enteritis, en mave infektion og at det ville forsvinde i løbet af tre dage. Det gjorde det desværre ikke så ugen efter tog jeg til lægen igen. Denne gang mente han at jeg har en virus i øret. Det skulle være derfor jeg er så svimmel hele tiden. 
På to uger tabte jeg 5 kilo fordi jeg havde så meget kvalme og følte mig svimmel hele tiden. Min appetit var forsvundet helt og havde ikke mange kræfter til så mange ting. Jeg fik det ikke bedre i løbet af den næste uge, så jeg valgte at bestille en billet hjem til Danmark. Jeg kunne ikke komme ind i en god rytme længere og havde svært ved at få energi af den kinesiske mad. 
Så det betyder desværre at min praktik i Kina er slut og jeg skal starte på en ny herhjemme i Danmark.
.
Tak til alle dem som har flugt mig på min blog.